בואו למסע קולינרי מרתק, בו נטייל בין יבשות ותרבויות דרך הצלחת.
סדנה חגיגית, מגוונת וצבעונית שתיקח אתכם מיפן לפריז, מניו יורק למזרח התיכון – עם מגוון סגנונות וטכניקות בישול שפותחות את התיאבון ואת הלב.
קבלת פנים עם:
פוקצ'ה טרייה
יין חופשי לאורך כל הסדנה
שתייה חמה: קפוצ’ינו, אספרסו ואמריקנו (חלבי)
שתייה קלה מגוונת
🌎 מה נכין יחד?
🇫🇷 ביף בורגיניון – תבשיל צרפתי קלאסי של בקר בבישול איטי ביין אדום, עשבי תיבול וירקות שורש
🇮🇱 עראייס בפיתה צלויה – גרסה ים תיכונית עסיסית עם תיבול עשיר וצלייה לוהטת
🇹🇭 פאד תאי תאילנדי – מוקפץ אטריות עם ירקות, רוטב חמוץ-מתוק ובוטנים – בדיוק כמו בבנגקוק
🇺🇸 המבורגר אמריקאי קלאסי – עם קציצה עסיסית, תוספות ורטבים שנטעם ישר מהגריל
🇮🇹 רביולי בטטה ברוטב פסטו – בצק טרי ממולא בטטה, רוטב בזיליקום טרי, שמן זית וצנוברים
🇨🇳 פרייד רייס סיני – אורז מוקפץ עם ירקות, רוטב סויה וביצים – טעמים ביתיים מהמזרח הרחוק
🇮🇱 סלט ירקות קצוץ – הכי ישראלי שיש: עגבניות, מלפפונים, עשבי תיבול, שמן זית ולימון
🇲🇽 צ'ורוס מדרום אמריקה – מקלות בצק מטוגנים בציפוי סוכר וקינמון, פריכים ומתוקים בדיוק במידה
בסיום הסדנה נערוך שולחן עשיר, צבעוני וטעים – ונאכל יחד את כל מה שבישלנו, מהעולם אל הלב.
🕒 פרטים כלליים:
- משך הסדנה: כ־3 שעות
- כולל: הדרכה מקצועית, , יין חופשי, סינר, וארוחה משותפת
- מיקום: ישראל ב"ק 41 תל אביב
ℹ️ מידע חשוב:
- גילאי השתתפות: הכניסה מגיל 14 ומעלה, בני 14-17 בליווי מבוגר משתתף
- בטיחות וילדים: אין כניסת תינוקות או פעוטות
- קבוצות: הרשמה/השתתפות בקבוצות מעל 6 משתתפים אינה אפשרית בסדנאות הפתוחות. קבוצות גדולות מוזמנות לתאם סדנה פרטית
- הושבה משותפת: יש לציין מראש רצון להושבה משותפת בעת ההרשמה בלבד
- תשלום: כל נוכח – משתתף, מלווה או צופה – מחויב בתשלום מלא
- אופי הפעילות: שילוב בין הדגמות שף לעבודה מעשית אישית
- מתכונים: ניתנים לסריקה בברקוד במקום
- קיום הסדנה מותנה במינימום 8 משתתפים
- החלל ממוזג – מומלץ להביא ביגוד חם
♿ נגישות:
המתחם כולו נגיש, פרט לסדנאות על הגג. יש לעדכן מראש לצורך התאמות.
🚭 עישון:
המתחם ללא עישון, למעט אזור ייעודי בגג.